Hecht 6208 Benzinemotor hakselaar 7 PK

  • Status: Leverbaar uit voorraad
  • Verzendgewicht: 60,00Kg
  • Productcode: 3676
€649,95 €699,95

Korting : €50,00

Qty

Artikel opgenomen in ons assortiment op 23-10-2017

Krachtige en compacte hakselaar ; voorzien van een 7 pk benzinemotor en Duplex mestrommel. De mestrommel is voorzien 2 messen. Deze messen draaien continue voorbij een contrames en trekken het te verhakselen materiaal in de hakselaar. 
De hakselaar kan gebruikt worden voor snoeiafval van struiken tot stammen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden. U kunt eenvoudig een kruiwagen of opvangzak onder de uitworp plaatsen voor de opvang van het verhakselde materiaal (bijv. houtsnippers).
Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 7 pk motor in combinatie met de door 2 aandrijfriemen aangedreven duplex trommel, zorgt ervoor dat zelfs takken tot 70 mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De mestrommel is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. Dit is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. 
De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand.  De machine kan takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt U door de hakselaar laten verkleinen maar de machine is niet geschikt voor alleen loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.
Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt. 


Nominaal vermogen SAE J1940 5.2 kW
motor Hecht 4-takt
cilinderinhoud 208 cm3
motortype 4T benzinemotor
macht 7 PK
gewicht 56 kg
De maximale diameter van het hout 70 mm
maximumkoppel 13,5 Nm

Prijs is btw incl
2 jaar garantie
Gratis levering in gans Belgie!